Hotel Afrodita, Venus

Venus, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Afrodita,venus (1)
  • Mareste
    Cazare Hotel Afrodita,venus (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Afrodita,venus (3)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Afrodita de 4 ★★★★ stele din Venus, in Romania, iar tarifele incep cu 190 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.706.285 .

Unul din cele mai moderne si primitoare hoteluri din statiunea Venus (deschis in 2006) si cu siguranta printre cele mai bune, hotel Afrodita isi rasfata clientii in camere moderne si luxoase, renovate in 2016, avand vedere la mare, beneficiind de servicii calitative si avand garantia unui concediu exclusivist la tarife foarte avantajoase! Detine piscina in aer liber, sali de fitness si o sala de conferinte (cu o capacitate de 180 locuri si dotata cu TV, proiector cu ecran si telecomanda, sistem audio, camera traducatori) si piscina exterioara.
Camere: Hotelul ofera cazare in 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente. Toate camerele duble sunt sunt dotate cu grup sanitar propriu, cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, balcon cu scaune si masuta. Majoritatea camerelor sunt dotate cu pat matrimonial. Exista camere pentru nefumatori. Distributia camerelor pe etaje se efectueaza doar la receptia unitatii de cazare. In hotelul ,,Afrodita” exista 3 tipuri de camere, avand tarife diferentiate: camere duble standard, camere duble cu vedere la gradina interioara si camere duble cu vedere la mare. Apartamentele sunt formate din living (canapea extensibila) + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, terase cu scaune si masuta.
Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant cu specific romanesc si international, cu o capacitate de 180 locuri, terase spre mare si terasa bar.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand surpriza bucatarului (la cina), bufet de salate, fructe si deserturi. Meniurile vor alterna, astfel incat, pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si variat. In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet (pentru minim 50 persoane) sau ,,e la carte”, cu bonuri valorice, in functie de numarul de turisti din hotel.
Facilitati: Sala de conferinte (180 locuri) – aranjament teatru, ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare, microfon fix si mobil, aer conditionat si lumina ambientala.

Incepand cu 190 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.706.285 .