Hanul cu Ursi, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Hanul cu Ursi de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 15 locuri in 8 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

Hanul cu Ursi face parte din Complexul Hotelier Cota O Mie si este amplasat intr-un cadru natural mirific, in apropierea orasului Sinaia, pe drumul catre Targoviste DN 71, la aproximativ 800 m de Manastirea „Inaltarea Domnului”.

Fiind pozitionat in Parcul Natural Bucegi la o altitudine de 1000 m, ofera posibilitatea desfasurarii activitatilor, drumetiilor, relaxarii si recreerii intr-un cadru natural linistit.

Zona montana din jurul Hanului cu Ursi prezinta un potential natural si turistic deosebit de important, care ofera publicului posibilitatatea vizitarii in scopuri recreative, turistice, educationale si stiintifice.

Masivul Bucegi detine un loc de frunte in lantul Carpatilor romanesti prin flora de rara bogatie si diversitate, care a atras inca de multa vreme numerosi turisti.

Suntem constienti ca unul din motivele principale pentru care alegeti sa veniti la Hanul cu Ursi este aerul curat, peisajul extraordinar si pozitia sa in Parcul Natural Bucegi, pe drumul dintre Sinaia si Targoviste, pozitie care asigura o multitudine de activitati turistice care se pot organiza atat in sezonul rece cat si in sezonul cald.

Facilitati Hanul Cu Ursi

Capacitate de cazare – 8 camere, structurate astfel:
– o camera single;
– 7 camere duble.

Facilitati camera

Fiecare camera beneficiaza de:
– minibar;
– telefon;
– TV;
– baie proprie.

De asemenea, Hanul cu Ursi va pune la dispozitie:
– receptie 24/24;
– internet wireless gratuit;
– restaurant cu o capacitate de 50 de locuri;
– sala pentru cursuri, prezentari, intalniri de afaceri, complet utilata si cu acces la internet wireless;
– sauna;
– pat masaj;
– sala de fitness, complet echipata;
– bar cu biliard si spatii de socializare si recreere;
– seif la receptie;
– parcare.

Alte servicii contra cost:
– plimbare cu parapanta;
– inchirieri biciclete;
– plimbari cu masina off-road.

Tarife:
Camera Single: 145 lei/noapte;
Camera Dubla: 195 lei/noapte.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0372.712.186, via E-Mail la receptie@hotelcota1000.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hanul cu Ursi, Sinaia .