Complexul Cota O MIE, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Cota O MIE de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 49 locuri in 24 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

Complexul COTA O MIE ofera posibilitati multiple de cazare in Hotel COTA O MIE, in camere duble, triple sau garsoniere, acesta incluzand toate dotarile necesare (telefon / TV LCD / internet wireless ) .

Meniul deosebit poate fi servit in restaurantul hotelului sau pe terasa exterioara ce ofera o privestiste minunata a parcului natural Bucegi.

Zona montana din jurul Hotelului COTA O MIE prezinta un potential natural si turistic deosebit de important, care ofera publicului posibilitatatea vizitarii in scopuri recreative, turistice, educationale si stiintifice.

Masivul Bucegi detine un loc de frunte in lantul Carpatilor romanesti prin flora de rara bogatie si diversitate, care a atras inca de multa vreme numerosi turisti.

Suntem constienti ca unul din motivele principale pentru care alegeti sa veniti la Hotel COTA O MIE este aerul curat, peisajul extraordinar si pozitia sa in Parcul Natural Bucegi, pe drumul dintre Sinaia si Targoviste, pozitie care asigura o multitudine de activitati turistice care se pot organiza atat in sezonul rece cat si in sezonul cald.

De asemenea, Hotel COTA O MIE va pune la dispozitie:
– receptie 24/24;
– internet wireless gratuit in tot hotelul;
– restaurant cu o capacitate de 50 de locuri;
– sala pentru cursuri, prezentari, intalniri de afaceri, complet utilata si cu acces la internet wireless;
– sauna;
– pat masaj;
– sala de fitness complet echipata;
– bar cu biliard, tenis de masa si spatii de socializare si recreere;
– seif la receptie;
– parcare.

Alte servicii contra cost:
– plimbare cu parapanta;
– inchirieri biciclete;
– plimbari cu masina off-road.

Tarife:
– Camera Single: 145 lei/noapte;
– Camera Dubla: 195 lei/noapte;
– Camera Tripla: 240 lei/noapte;
– Garsoniera: 290 lei/noapte.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0372.712.186, via E-Mail la receptie@hotelcota1000.ro, on-line accesand pagina de prezentare Complexul Cota O MIE, Sinaia .