Complex Turistic Voievod, Sucevita

Sucevita, Munte
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (1)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (2)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (3)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (4)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (5)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (6)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (7)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (8)
 • Mareste
  COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita (9)

Oferta este un Sejur la Hotel Turistic Voievod de 4 ★★★★ stele din Sucevita, in Romania, iar tarifele incep cu 136 € … Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0372.750.750 .

COMPLEX TURISTIC VOIEVOD 4****, Sucevita

Complex Turistic Voievod, este o unitate turistica noua, care va pune la dispozitie numeroase facilitati si servicii intr-o oaza de liniste.

Dotari generale:

Facilitati: restaurant, bar, receptie 24 ore, sala de fitness, piscina, sauna, doua sali de conferinta, loc de joaca pentru copii, teren de sport.

Sali de conferinta: 2

Dotari camere:

Facilitati: mini-bar, internet wireless si prin cablu, telefon, TV, seif, balcon cu acces la terasa. Capacitate: 32 de camere (23 camere duble matrimoniale, 5 camere duble twin si 4 camere tip suite). Camerele matrimoniale de la mansarda au fotoliu extensibil. Descriere camere tip suita: Suita 4* (capacitate 4 persoane): este situata in incinta hotelului si este compusa din 2 dormitoare cu pat matrimonial, open space (NU sunt despartite de usa); Suita 4* (capacitate 6 persoane): este situata in incinta hotelului si este compusa din 3 dormitoare decomandate (sunt despartite de usa); Suita 2*(capacitate 4 persoane): este situata in bungalouri si este compusa din 2 dormitoare (1 dormitor cu pat matrimonial si 1 camera cu 2 paturi twin) avand 1 baie comuna (aceasta nu este situata pe hol ci este anexata la un dormitor, din aceasta cauza se recomada cazarea famililor cu copii).

Servicii masa:

Pentru servirea mesei si organizarea unor evenimente complexul dispune de un restaurant mare (31 mese – capacitate intre 186 si 200 locuri) si o terasa (12 mese – capacitate intre 100-120 locuri), precum si un restaurant mic (10 mese – capacitate 60 locuri).
Turistii se mai pot relaxa la foisor care detine doua gratare (capacitate 60 de locuri ) si la barul rustic (capacitate 50 locuri) situat in apropierea terenului de sport.

Facilitati copii:

Loc de joaca pentru copii.

Fitness/Wellness/Sport:

Sala de fitness, piscina acoperita si sauna.

Facilitati copii in camera dubla0 – 10 ani (neimpliniti) au gratuitate la cazare FARA pat suplimentar si mic dejun; in cazul in care doresc pat suplimentar achita 33 Lei/zi; 10 – 18 ani (neimpliniti) achita contravaloarea patului suplimentar de 33 Lei/zi si micul dejun este inclus.

Facilitati copii in suita: 0-18 ani (neimpliniti)  si al 3-lea, 4-lea, 5-lea, 6-lea adult achita 100 % tarif adult.

Check-in: ora 14:00 si check-out ora: 12:00.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun, accesul gratuit la piscina, sauna si sala de fitness.

 

Incepand cu 136 Euro / Persoana / Pachet 5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0372.750.750 .