Complex Steaua de Mare, Eforie Nord

Eforie Nord, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Steaua de Mare de 3 ★★★ stele din Eforie Nord, in Romania, iar tarifele incep cu 191 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei (50 m), la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord.
Info: A fost redeschis in anul 2012, dupa o renovare si modernizare totala prin cele doua hoteluri, ,,Meduza” 3* si ,,Delfinul” 3*.
Camere: Hotelul are o capacitate de 218 camere duble si 13 apartamente formate din living si dormitor separate. Hotelul are la etajele 1, 2 si 3 cate o camera pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele si apartamentele au vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV – LCD, minibar, telefon, mocheta si baie cu dus, iar apartamentele au baie cu cada. Toate camerele si apartamentele sunt fara balcon. Fiind un hotel de 13 etaje si avand 2 lifturi de capacitate mare, ultra-moderne si rapide, se poate ajunge foarte repede la barul de la ultimul etaj, ce are o vedere panoramica asupra statiunii si a coastei litoralului romanesc. De asemenea, puteti beneficia de servciile restaurantului, cu o capacitate de 400 locuri, intr-o ambianta unica, deosebit de agreabila. Hotelul ,,Meduza” 3* are o capacitate de 218 camere duble si 13 apartamente formate din living si dormitor separate. Toate camerele si apartamentele au vedere la mare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV – LCD, minibar, telefon, mocheta si baie cu dus, iar apartamentele au baie cu cada.
Restaurant: Toate mesele se vor servi in sistem ,,bufet suedez” in restaurantele ,,Delfinul” si ,,Meduza”, fiecare cu o capacitate de 450 de locuri. In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet, meniu fix sau ,,A  la carte”, in functie de numarul de turisti din hotel.
Servicii ,,All Inclusive”: cazare, mic dejun, pranz si cina – bufet suedez -, bauturi incluse doar in timpul meselor, bauturi in intervalul 09:00-19:00 la piscina, snack (patiserie, minipizza etc) in intervalul orar 16:00-18:00.
Servicii gratuite: servicii de curierat, transmitere corespondenta, trezire la ora solicitata, transmitere mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, pastrare si restituire obiecte uitate, comenzi taxi, Wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Panorama Bar, Braserie, piscina), biciclete, sah , table, remi, carti, billiard, loc de joaca pentru copii, parcare
Servicii cu plata: telefoane (locale, interurbane, internationale), fax

Incepand cu 191 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / ALL INCLUSIVE

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.