Complex Izvorul cu Pastravi, Busteni

Valea Prahovei, Busteni
  • Mareste
    Complex Izvorul cu Pastravi, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Izvorul cu Pastravi de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 33 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Busteni este de 51 locuri in 22 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 70 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Izvorul cu Pastravi este un mini complex turistic modern, creat special pentru a asigura un confort deosebit pentru toti pasionatii de munte si drumetii.

Complexul turistic Izvorul cu Pastravi pune la dispozitie 22 de camere duble si triple, 2 apartamente, o sala de conferinte de 40 de locuri si un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri.

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, Tv, balcon si tot ce este necesar pentru oferirea unor servicii de calitate.

Din dotarile complexului va mai putem enunta restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri, dotat cu o bucatarie in conformitate cu toate normele europene in vigoare, Mountain Bike-uri, un bazin cu pastravi si o priveliste de neuitat.

Incepand cu 33 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0726.268.462, via E-Mail la office@izvorulcupastravi.ro, on-line accesand pagina de prezentare Complex Izvorul cu Pastravi, Busteni .