Complex Cormoran la Uzlina, Delta Dunarii

Uzlina, Delta Dunarii

Oferta este un Sejur la Hotel Cormoran de 3 ★★★ stele din Delta Dunarii, in Romania, iar tarifele incep cu 51 € … Sejur 2 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0745.059.818 .

Situat in comuna Uzlina, Complexul Cormoran 3* ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste.

Dotari generale: 34 camere dbl si 2 garsoniere cu jacuzzi la hotel, 10 Vile tip A 3* compuse din 4 camere duble cu canapea extensibila, 5 Vile tip B 3* compuse din cate 2 apartamente – fiecare apartament cu 2 dormitoare, 2 camere de zi cu cate 2 canapele, 2 grupuri sanitare, baruri, restaurante, sali de conferinta, centru internet, sala fitness, salon mic dejun, piscina, terenuri de sport (tenis, baschet, volei), centru de echitatie, biliard, tenis de masa, sauna, baza nautica proprie (salupe 2 – 50 locuri, salupe rapide – motoare de la 50/225 CP, barci cu motor 15 CP, barci cu vasle).

Dotari camere: la hotel- aer conditionat, dus/wc propriu, telefon international, Tv satelit; la vile – grup sanitar propriu, aer conditionat, Tv satelit. Servicii masa: mic dejun bufet inclus. Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar; copiii cu varsta cuprinsa intre 6-11,99 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful de adult in camera tripla cu mic dejun (pat suplimentar si mic dejun).

Alte facilitati: excursii in Delta sau transfer cu salupa rapida (minim 2 persoane), servicii ce se achita la receptia hotelului. Activitati sportiv -recreative – 2 terenuri multifunctionale : tenis de camp, volei, baschet, handbal. – Biciclete de teren pentru plimbari in interiorul si exterio rulo Complexului Cormoran. – Spatiu de joaca pentru copii. – Masa de ping-pong. – Masa de biliard. – Sauna. – Spatiu pentru barbecue. – Piscina in aer liber. – Echitatie ( 6 cai ). – Ambarcatiuni de diferite tipuri. – Ski nautic.

Incepand cu  51 EURO / PERSOANA / SEJUR 2 NOPTI CU MIC DEJUN INCLUS

148 EURO / PERSOANA / SEJUR 3 NOPTI cu Demipensiune, transfer dus-intors Murighiol – Complex 

                     Cormoran, acces gratuit la cele 2 piscine descoperite cu sezlong si prosop gratuit , in limita locurilor

                     disponibile, acces gratuit la locul de joaca amenajat pentru copii, acces gratuit , in limita locurilor

                     disponibile , la sala de fitness , 2 terenuri de sport , mese ping – pong , mese biliard

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0745.059.818 .