Club Vila Bran – Sat de Vacanta, Bran

Brasov, Bran
  • Mareste
    Club Vila Bran – Sat de Vacanta, Bran

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Club Vila Bran de 3 ★★★ stele din Bran, iar tarifele incep cu 20 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Bran este de 210 locuri in 104 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 30 + 32 + 45 + 60 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Bran.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 25 + 35 + 35 + 35 + 35 + 40 + 45 + 80 + 140 + 150 + 270 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de vila: Piscina, teren de tenis si sala de jocuri.

Complexul de VILE BRAN este locul unde puteti experimenta ceva cu adevarat unic.

Complexul este situat la 800 de metri de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox 60.000 mp. Este format din 12 vile cu capacitate intre 5 si 24 camere, 2 restaurante, 1 terasa bar, baza de agrement, sala de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri si Birou de informare turistica baza de agrement, parc istoric.

Dotari generale:

restaurant -2 – cu specific de stana care dispune de 2 terase cu priveliste spre Castelul Bran, parcare proprie, loc de joaca pentru copii -interior si exterior, 3 terase.

Sali de conferinta:

11 – cu capacitate intre 18 si 120 de locuri.

Dotari camere:

TV, baie cu dus, balcon -pentru 107 camere.
– camere minimale sunt de dimensiune redusa – baie cu cada sau dus in baie (Vila 3 camerele 1,6) si balcon
– camere standard – cu balcon si cada in baie
– camere superior – mai mari ca dimensiune – cu balcon; cada in baie
– apartamente – dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila; balcon; cada in baie.

Număr total camere: 125

Duble:83 – camere cu doua paturi si 4 camere cvadruple.

Apartamente: 11 – 3 apartamente de lux care dispun de sauna si cada de hidromasaj

Vile: 12

Triple: 31

Observaţii

Check-in incepand cu orele 16:00, check-out pana la orele 11:00.

Servicii si facilitati

Servicii masa:

se acorda in restaurantele proprii categoria I in sistem fisa cont. FISA CONT – reprezinta suma de bani care se aloca pentru bautura si mancare, spre a fi consumata DOAR in cadrul Restaurantului Stana Traditionala. Aceasta suma de bani NU poate fi utilizata la celelalte baruri din cadrul complexului, respectiv: bar piscina interioara, bar piscina exterioara, bar teren de tenis, bar sala de jocuri.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):
– 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, optional daca se doreste pat suplimentar si exista posibilitatea acordarii lui, se achita taxa de copil peste 6 ani conform tabel.
– peste 6 ani achita taxa conform tabelului pentru pat suplimentar (daca spatiul camerei permite- decizia administratiei Club Vila Bran), cat si in cazul in care copilul imparte patul cu parintii.
In camera dubla minimala nu se accepta decat maxim 1 copil pana in 6 ani si nu se poate pune pat suplimentar.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -3, piscina acoperita -1 (incalzita), teren tenis, teren sport mixt- tiroliana, panou de alpinism, miniteren de baschet, teren de volei (nisip), mini golf; petanque, tenis de picior, biliard, ping-pong, darts; tir cu arcul, sala de sport; aparate de fitness, sauna; echitatie.

Distractie:

discoteca, sala de jocuri, foc de tabara cu muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti, scenete de teatru.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Castelul Bran.

Incepand cu  20 Euro / Noapte / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.236.866, via E-Mail la rezervari@vilabran.ro, on-line accesand pagina de prezentare Club Vila Bran – Sat de Vacanta, Bran .