Casa Freya, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Pensiunea Casa Freya de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 48 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 30 locuri in 15 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Stilul exclusivist, unicitatea designului și a calității evidente fac din facilitățile de cazare ale Casei Freya o plăcere pentru oaspeți.

Situarea într-un cadru intim și rafinamentul preparatelor, cu specific internațional, asortate cu cu cele mai selecte băuturi, recomandă Restaurantul Casa Freya celor mai sofisticate gusturi.

Având în dotare 40 de locuri, restaurantul este ideal atât pentru a petrece momente de relaxare, cât și pentru desfășurarea unor evenimente business, team building-uri, workshop-uri, precum și în cazul tranzitului pe Valea Prahovei, spre vestul țării, făcând un popas de răsfăț culinar în cadrul Restaurantului Casei Freya.

La Centrul Spa terapiile merg în concordanță cu sunete relaxante şi mirosuri seducătoare. Petreceți câteva momente în Spa și veți simți cum stresul, somnul agitat și durerile de spate vă vor părăsi. Mini-centrul Spa este dotat cu duș, saună, jacuzzi și loc special amenajat pentru masaj și relaxare.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor și nevoilor Dumneavoastră, Casa Freya vă pune la dispoziție și o sală de conferințe cu 40 locuri, dotată cu aparatură de ultimă generație (Tablă interactivă cu proiecție din față SMART Board, diagonala 122 cm, set de marcare și burete. Reprezintă cea mai eficientă metodă pentru ședinte, prezentări sau sesiuni de training) .

De asemenea, dispunem și de sistem audio și laptop. Aceasta reprezintă varianta excelentă pentru necesitățile Dumneavoastră de afaceri, întâlniri de afaceri, dineuri și aniversări de companii.

Incepand cu 48 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA si mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0371.302.996, via E-Mail la office@casafreya.ro, on-line accesand pagina de prezentare Casa Freya, Busteni .