Cabana Vanatorilor, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Cabana Vanatorilor de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 27 € … Noapte / Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0268.455.285 .

Locatia este situata la 800 m de Predeal, intr-un cadru mirific plin de natura PERFECT pentru intalnirile de afaceri si intalnirile romantice iar distanta fata de partie este de 2 km si fata de gara 850 m.

 

Cu propriile decoruri, este in perfecta armonie cu natura, dar si datorita amplasamentului sau si nu numai. Serviciile sunt extraordinare dar si restaurantul din incinta care poate satisface cele mai deosebite gusturi. Hotelul dispunde si de 24 de camere dotate cu mobilier modern, propriile bai, televizor, telefon, incalzire centrala, aer conditionat, balcon, minibar, key card. Hotelul poate satisface preferintele oricarui turist, oferind servicii precum: room service, bar, restaurant cu terasa, parcare, sala de conferinte, servicii de secretariat, internet, spalatorie, parcare, informatii turistice, jacuzzi, sauna si faptul ca accepta animale de companie este un plus pentru cei care vor sa isi aduca si micutii lor prieteni cu ei.

 

Incepand cu  27 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.455.285, via E-Mail la rezervari@cabanavanatorilor.ro, on-line accesand pagina de prezentare Cabana Vanatorilor, Predeal .