Cabana Vanatorilor, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Cabana Vanatorilor de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 27 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 54 locuri in 27 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 110 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Locatia este situata la 800 m de Predeal, intr-un cadru mirific plin de natura PERFECT pentru intalnirile de afaceri si intalnirile romantice iar distanta fata de partie este de 2 km si fata de gara 850 m.

 

Cu propriile decoruri, este in perfecta armonie cu natura, dar si datorita amplasamentului sau si nu numai. Serviciile sunt extraordinare dar si restaurantul din incinta care poate satisface cele mai deosebite gusturi. Hotelul dispunde si de 24 de camere dotate cu mobilier modern, propriile bai, televizor, telefon, incalzire centrala, aer conditionat, balcon, minibar, key card. Hotelul poate satisface preferintele oricarui turist, oferind servicii precum: room service, bar, restaurant cu terasa, parcare, sala de conferinte, servicii de secretariat, internet, spalatorie, parcare, informatii turistice, jacuzzi, sauna si faptul ca accepta animale de companie este un plus pentru cei care vor sa isi aduca si micutii lor prieteni cu ei.

 

Incepand cu  27 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.455.285, via E-Mail la rezervari@cabanavanatorilor.ro, on-line accesand pagina de prezentare Cabana Vanatorilor, Predeal .