Cabana Trei Brazi, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare la Cabana Trei Brazi de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 24 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei cabane din Predeal este de 42 locuri in 21 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 120 + 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

Facilitati si avantaje oferite de cabana: Piscina si sauna.

Cabana Trei Brazi este localizata pe drumul cu acelasi nume, inconjurata de Paraul Mic, la doar 7 minute de mers cu masina fata de gara Predeal si 10 minute fata de partia Clabucet, intr-o zona linistita cu priveliste deosebita.

Cabana Trei Brazi este o locatie care imbina stilul rustic cu cel modern, punand la dispozitia turistilor 21 de camere structurate pe 6 camere double, 4 apartamente mari si 11 apartamente mici, dotate cu acces la internet, telefon, frigider, incalzire centrala, televiziune prin satelit, bai proprii, balcoane cu vedere superba. De asemena in cadrul locatiei Cabana Trei Brazi exista restaurant propriu (120 locuri) decorat in stil traditional romanesc unde se pot servi specialitati romanesti, terasa de 120 de locuri, crama proprie cu o capacitate de 20 de locuri si bar.

Clientii pot beneficia de asemenea de urmatoarele servicii: sauna, masaj, piscina, mese festive, room service, taxi, parcare, informatii turistice, atv, gratar, seif la receptie, etc.

 

Incepand cu  24 Euro / Noapte / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0747.027.929, via E-Mail la info@cabanatreibrazi.com, on-line accesand pagina de prezentare Cabana Trei Brazi, Predeal .