Cabana Schiori, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Cabana Schiori de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 40 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei cabane din Sinaia este de 33 locuri in 11 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 100 + 130 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

Avand ca punct de plecare orasul Sinaia, situat la o altitudine de 800 m si fiind cea mai importanta statiune turistica din judetul Prahova, iubitorii muntelui si ai sporturilor de iarna vor descoperi si vor fi intampinati, pe drumul care urca spre cota 1400, de Cabana Schiori. Construita in terase, Cabana Schiori are o vedere splendida asupra peisajului montan inconjurator.

Arhitectura contine elemente ale stilului german din orasele de munte care se imbina cu stilul modern ce mizeaza pe deschidere si luminozitate, creand astfel o atmosfera deosebita.

Locatia dispune de 33 de locuri de cazare distribuite in 3 garsoniere, 4 camere duble si 4 duplexuri.

Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, frigider si baie proprie.

Restaurantul are o capacitate de 130 de locuri in interior si 100 de locuri pe terasa. Bucataria noastra va asteapta cu delicioase preparate traditionale romanesti si vanatoresti. Buna dispozitie va este intretinuta de un taraf de lautari apreciat de toti clientii care ne-au trecut pragul.

In afara de bogatul meniu pe care il detine restaurantul, va invitam sa gustati anumite specialitati, cum ar fi: platou gustari reci, platou vanatoresc, snitel Dracula, pastrav prajit, platou Schiori si papanasi.

 

Incepand cu 40 Euro / Noapte / Camera dubla

Separat se achita: taxa de salvamont 6 lei / persoana / sejur si taxa de promovare turistica 2,5 % din valoarea primei nopti de cazare

 

 

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.313.655, via E-Mail la office@cabana-schiori.ro, on-line accesand pagina de prezentare Cabana Schiori, Sinaia .