BIO Boutique Club Austria, Busteni

Valea Prahovei, Busteni
  • Mareste
    BIO Boutique Club Austria, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila BIO Boutique Club Austria de 5 ★★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 129 € … Cazare Vila.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 20 locuri in 10 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 25 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

Boutique hotelul este situat in Romania, pe Valea Prahovei, in cea mai insorita zona din Poiana Tapului, Zamora, la numai 4 km de Sinaia si 3 km de Busteni. Hotelul se afla chiar la marginea padurii, intr-un loc foarte linistit, ce ofera o perspectiva incantatoare asupra Muntilor Bucegi.
Dispunand de un total de numai 10 camere duble, repartizate in trei vilute distincte – 6 in VILA IRIS, 3 in VILA ELENA si una in VILA BRUNO, hotelul ofera oaspetilor sai, pe langa conditii de confort deosebite, discretie si o intimitate cu totul aparte.

|Meniul servit de restaurant, este personalizat preferintelor oaspetilor nostri si totul se prepara proaspat, chiar inaintea servirii, din ingrediente de cea mai buna calitate. Micul dejun este alcatuit exclusiv din produse BIO certificate, insa, la cerere, oaspetilor nostri le pot fi servite preparate BIO si la celelalte mese ale zilei.

Si pentru a intruni chiar toate componentele esentiale ale conceptului de “boutique hotel”, CLUB – AUSTRIA, nu numai ca si-a ales ca locatie o zona retrasa, ascunsa privirilor, dar promoveaza cu consecventa principiul circuitului inchis : restaurantul situat in vila IRIS deserveste in exclusivitate oaspetii hotelului.

Incepand cu 129 Euro / Noapte / Intreaga vila

Tariful include : TVA , toate taxele,BIO mic dejun ,parcare privata si internet

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0728.866.998, via E-Mail la clubaustria@clubaustria.ro, on-line accesand pagina de prezentare BIO Boutique Club Austria, Busteni .