Andy Hotel, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Andy de 4 ★★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 50 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 64 locuri in 32 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 60 + 100 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 15 + 60 locuri.

Andy Hotel 4 stele este situat in apropierea centrului orasului Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi.

Inconjurat de frumusetea peisajului montan, hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii care vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.

Atmosfera calda si primitoare va garanteaza o experienta de neuitat, indiferent daca va doriti un concediu minunat sau organizati un teambuilding.

Andy Hotel este locul ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice, relaxare, sport si distractie.

Toate camerele sunt decorate elegant, in nuante calde si dispun de seif, cablu TV prin satelit, Internet WiFi, mini bar.

Hotelul va pune la dispozitie urmatoarele facilitati:

Restaurant, terasa si cafenea

Loc de joaca pentru copii

Sala de jocuri: biliard, air-hockey, tenis de masa

Centru SPA (jacuzzi, sauna, masaj, banda de alergare si bicicleta)

Sala de conferinte – organizam activitati de teambuiding atat indoor cat si outdoor

Parcare privata supravegheata video (accesibila autocarelor)

Accesibilitati pentru persoanele cu dizabilitati (rampe de acces, lipsa praguri si diferente de nivel la accesul in lifturi, camere si restaurant)

 

Incepand cu  50 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun, acces gratuit la sala de fitness, biliard si tenis de masa

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.455.053, via E-Mail la receptie.predeal@andyhotels.ro, on-line accesand pagina de prezentare Andy Hotel, Predeal .