Despre Noi

Agenţia Mervani Travel este astăzi o agenţie de turism cu statutul de „detailist” si facem parte dintr-un grup de firme care dezvoltă obiecte de activitate în domeniul turistic şi ne puteţi găsi, la sediul din Sinaia ,judetul Prahova.Reprezentăm astfel zona Văii Prahovei, iar ofertele noastre sunt potrivite oricăror preferinţe şi bugete.

Activitatea agenţiei constă în oferirea unor servicii variate având ca principală preocupare stabilirea, dezvoltarea şi diversificarea de relaţii de colaborare cu cât mai mulţi parteneri atât din ţară cât şi din străinătate. Promovăm cu seriozitate, amabilitate şi promptitudine unităţi turistice, programe cât mai atractive, turismul de afaceri a devenit unul din punctele noastre forte.

Agenţia noastră oferă clienţilor servicii multiple: organizare de evenimente speciale, bilete avion, bilete autocar, asigurari medicale de calatorie, cazari individuale si de grup, circuite, sejururi, conferinte si team building, rent a car, dar şi oferte de tabere şi excursii pentru elevi şi studenţi etc.

MERVANI TRAVEL este o agenţie de turism cu experienţă în toate domeniile legate de cazare, organizarea unui circuit sau a unei conferinţe, promovarea şi valorificarea unei zone turistice. Echipa noastră stă la dispoziţia turiştilor oricând cu lămuriri şi informaţii care să-i ajute să-şi planifice călătoria în funcţie de dorinţele şi necesităţile lor.

Suntem deschişi şi flexibili în relaţiile cu clienţii şi căutăm întotdeauna să le prezentăm oferte care corespund cel mai bine solicitărilor acestora, în colaborare cu partenerii nostri dezvoltători de servicii atât în România cât şi în străinătate.

Vrem să continuăm să fim o echipă tânără, receptivă la toate cerinţele şi noutăţile pieţei, ştim acum că dorinţa de a fi competitiv în acest domeniu te menţine într-o piaţă unde există dintotdeauna o competiţie acerbă!

 

Mervani Travel
Bulevardul Ferdinand 16A, Sinaia
Telefon: 0244.311.211
Twitter:
Twitter
Facebook:
Facebook