Cazare in NEI PORI la Vila NATALI

NATALI
Cazare la Vila (3*) » GRECIA, NEI PORI


NATALI
Descriere

Grecia de astazi, pe langa decor, istorie, insule frumoase, soare stralucitor si mare albastra are de oferit si un confort modern in toate colturile ei. De aceea a devenit una dintre cele mai cautate tari din Europa pentru petrecerea vacantelor.

La Nei Pori totul contribuie activ la creerea unui mediu romantic, totul este promisiunea unei vacante reusite.
Construita de curand, Nei Pori isi primeste oaspetii intr-o atmosfera in care varietatea de flori si arbusti decorativi joaca un rol important. Vilele sunt amplasate la distanta mica fata de plaja, cu o arhitectura mediteraneeana si dotate cu terase si balcoane largi, numai bune de petrecut dupa-amiezele de vara.
Vilele oferite de catre agentia noastra sunt cele mai bune si moderne dintre unitatile de cazare care se regasesc in statiunea Nei Pori. Toate vilele dispun in dotarea standard de TV, grup sanitar propriu cu dus, frigider, chicineta utilata cu vesela, plita electrica, balcon sau terasa si instalatie de aer conditionat.

Facilitati
 
ila este situata in statiunea Nei Pori, la 120 m de plaja. Vila ofera servicii de 3* cu camere dotate cu 2 si 3 paturi, grup sanitar propriu cu dus, frigider, chicineta utilata cu vesela necesara si plita electrica, TV, instalatie de aer conditionat (optional - 5 euro/camera/zi).
Vila dispune si de 4 apartamente compuse din 2 camere, dotate cu grup sanitar propriu, cu dus, frigider, chicineta utilata cu vesela necesara si plita electrica, balcon, TV, instalatie de aer conditionat (optional 5 euro/camera/zi).

Rezervare ON-LINE
Nume:
Telefon:
eMail:
Mesaj:
Publicitate
RAPORT DE ANALIZA Piata Imobiliara
Cautare Rapida
 » Nume

 » Localitate

 » Tara

 » Pachet

 » Tip

Casuta cu Noutati
Daca doriti sa vedeti cum este vremea in Valea Prahovei va invitam sa accesati sectiunea de mai jos:
Publicitate

Catalog Firme Constructii
Mervani TRAVEL SRL
CUI: RO 15683920
J29/1376/2003
Capital social: 240 lei
Sediu social: B-dul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A, cod 106100, oras Sinaia, judetul Prahova
Mail: travel@mervani.ro
Web: travel.mervani.ro
“ Statistici oferite de Google Analytics